Rezervari/ Intrebari
0743 245 383 / 0263 212 056
bistrita@sfaratours.ro

Termeni şi condiţii

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de SC SFARA TOURS BISTRITA SRL, cu sediul în BISTRITA, piata PETRU RARES 7A, jud BISTRITA NASAUD, ROMANIA.

SC SFARA TOURS BISTRITA SRL a creat site-ul www.sfaratoursbistrita.ro pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu SC SFARA TOURS BISTRITA SRL.

Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a SC SFARA TOURS BISTRITA SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepţia cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fişierelor, pentru uz personal. Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: bistrita@sfaratours.ro

 Drepturi de marcă

Numele SFARA TOURS, logo-ul SFARA TOURS sunt mărci înregistrate de către SC SFARA 1999 SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în pralabil autorizaţie de la SC SFARA 1999 SRL sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

Acurateţea informaţiei

Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor SFARA TOURS  din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. Sfara Tours va depune eforturi pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, ne rezervam dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment. Informaţiile din această pagină web au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. SFARA TOURS exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Protejarea informaţiei

SFARA TOURS respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. În unele cazuri putem colecta automat informaţii. Exemple despre astfel de informaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Rezervari

Orice rezervare efectuata pe site-ul www.sfaratoursbistrita.ro  va fi considerata drept intentia dumnavostra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea dumneavostra va fi acceptata, veti primi un email de confirmare de la Sfara Tours si va intra in vigoare Contractul cu clientul . Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Sfara Tours Bistrita nu este responsabil pentru eventualele neconcordante cate pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Sfara Tours Bistrita. In aceste cazuri vor avea prioritate intotdeauna informatiile primite de la reprezentantii Mondotours. Toate servicile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si Conditiile Frunizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de linile aeriene) se vor aplica aditional Termeilor si Conditilor acestui site. In momentul navigarii dumneavostra pe site veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculeaza facandu-se referinta la pretul standard. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu Sfara Tours Bistrita pentru detalii complete.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obilgatii, anulari , modificari ale rezervarilor si restituri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura.

Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare . Sfara Tours Bistrita nu este responsabil pentru costurile care pot sa apara in momentul transferului de la aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Anulari / Modificari:

Anularea sau modificarea servicilor rezevate sau achizitionate se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat este resposabilitatea dumnevostra de a informa in scris sau telefonic Sfara Tours Bistrita despe intentiile dumneavoastra. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la bistrita@sfaratours.ro sau contactati-ne la numărul de telefon: 0263 212 056 .

Legislaţie şi jurisdicţie

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

Contractul cu turistul

Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Contractul Turistului.

Informaţii privind protecţia datelor personale

SC SFARA TOURS BISTRITA SRL, cu sediul în Bistrita, piata Petru Rares nr. 7A, judetul Bistrita-Nasaud, este inregistrata la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal, numar operator date cu caracter personal: 0024960. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. SFARA TOURS BISTRITA  S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.sau membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor