Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Echipa Sfara Tours Bistrița este mereu alături de tine în călătoria ta spre aventuri extraordinare!

Bootstrap Image Preview

Sfara Tours Bistrița - o agenție de turism cu foarte mulți ani de experiență în domeniu și într-o continuă sete de cunoaștere și dezvoltare profesională.

Înființată în anul 1991, agenția a continuat practic activitatea fostului Oficiu Județean pentru Turism, fiind la vremea aceea singura agenție de turism din Bistrița. De-a lungul anilor, societatea a trecut prin câteva schimbări administrative, dar din 2004, echipa Sfara Tours a rămas aceeași.

Echipa noastră a rămas aceeași din 2004, dedicată și entuziasmată de fiecare călătorie.

Suntem pasionați de călătorii și mereu în căutare de destinații și servicii de cea mai înaltă calitate. Colectăm vacanțe pentru voi, clienții noștri, și ne străduim să găsim cea mai potrivită opțiune pentru fiecare familie, indiferent de buget sau preferințe.

Ne considerăm consultanții personali ai călătoriilor voastre și vă prezentăm fiecare destinație într-un mod obiectiv, ajutându-vă să luați decizii informate și ușoare.

Vă garantăm disponibilitatea totală, seriozitatea în abordarea fiecărei vacanțe și, mai presus de toate, siguranța călătoriei voastre.

De ce să alegeți Sfara Tours Bistrița? Pentru că facem această muncă din pasiune și iubire pentru călătorii. Ne lăsăm inspirați de frumusețea planetei noastre și de locurile pe care le-am vizitat, și dorim să vă inspirăm și pe voi.

Vrem să vă întoarceți acasă și să ne spuneți că a fost cea mai frumoasă vacanță din viața voastră!

Date de contact

Adresa: Str. Piata Petru Rares, Nr. 7A, Bistrita

Telefon: 0263212056 / /0743245383

E-mail: bistrita@sfaratours.ro

Program

Luni-Vineri: 10:00 - 15:00

Sambata: inchis

Cere o oferta