Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Definit ca un hotel prietenos, Sunrise isi asteapta oaspetii cu caldura, fiind o afacere de familie. Acest hotel promoveaza servicii care te vor face sa te simti in vacanta ca la tine acasa. Facilitati camera: pat matrimonial sau twin, aer condiționat (contra cost), seif (contra cost), frigider, tv, baie privată, articole de toaletă, uscător de păr, balcon/terasă, fierbător de apă / aparat de cafea. Facilitati hotel: piscină, restaurant, bar, spălătorie, shuttle bus la plajă, Wi-Fi. Faclitati contra cost: spălătorie, biliard, masaj, aer condiționat, inchirieri auto, șezlonguri și umbrele la plajă, room service 24h.

Localizare
Hotelul Sunrise este situat la 500 m de centrul statiunii Tsilivi, 4 km de orasul Zakynthos si 8 km de aeroport.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, restaurant, snack bar, piscina exterioara pentru adulti, acces Wi-Fi in spatiile publice gratuit, seif (contra cost, 14 euro/saptamana), zona de gratar, gradina, parcare gratuita, serviciu transfer de la/la aeroport.Plaja: Plaja publica este cu nisip, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere
Complexul este format din 40 camere cu paturi twin sau duble, potrivite pentru 2 persoane, si doua apartamente cu doua dormitoare separate, potrivite pentru 4 persoane. Toate camerele au baie proprie cu dus, TV prin satelit, telefon, uscator de par, minifrigider gratuit, aer conditionat gratuit, balcon sau veranda cu vedere la piscina sau la munte. Camerele standard au o suprafata de 24 mp. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Room service
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar

Locatie