Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Soma Bay


Descriere

Hotelul este situat in Soma Bay

Localizare

Hotelul este situat pe o plajă din stațiunea Soma Bay, la 3 minute de mers pe jos pana la plaja si se afla la 20 km de Aeroportul Hurghada si la 30 km de orasul Hurghada. Cele mai apropiate puncte de atractie sunt Sharm El Naga aflat la aproximativ 7 km, dar si Makadi Bay Water World care se gaseste la o distanta de 19 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul Sheraton Soma Bay dispune de plaja privata si acces imediat la plajă, piscina in aer liber (deschisa tot anul) amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, restaurant buffet si a la carte, restaurantul international L'Abydos Brasserie are si terasa  unde oaspetii pot servi micul dejun si cina admirand si vederea spectaculoasa acupra marii, restaurantul cu specific italian L’Emporio da posibilitatea turistilor sa urmareasca bucatarii pregatind mancaruri autentice italiene, restaurantul Cooper Crescent serveşte preparate exotice si pranzul in aer liber, sub adierea vantului racoritor, snack bar, internet Wi-Fi gratuit, transfer de la/la aeroport (contra cost), club pentru copii, teren de joaca pentru copii,  tenis de masa, centru SPA, baie turcească/baie de aburi, sauna, sala de fitness, magazin de suveniruri/cadouri, mini-market propriu, lift, seif, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa. 

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si luminoase, cu mobilier modern din stejar si decorate in nuante pastel de maro, mic dejun in camera, facilitati VIP in camera; sunt  dotate cu TV cu ecran LCD cu canale prin satelit, internet Wi-Fi gratuit, balcon mobilat, cu vedere la muntii de la Marea Rosie, seif, halite de baie si papuci, aer conditionat si grup sanitar propriu dotat cu articole de toaleta si uscator de par.

Activitati/Divertisment

Oaspeții de la Sheraton se pot relaxa pe sezlonguri si pot juca volei de plaja. De asemenea, acestia se pot rasfata la Les Thermes Marina des Cascades, un centru de talasoterapie cu dotari complete. In apropiere pot fi practicate activitati precum snorkelling, squash, windsurfing, pescuit şi scufundari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.