Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Desert Rose


Descriere

Hotelul este situat in inima statiunii Hurghada si se afla la 10 minute de mers cu masina pana la Aeroportul International Hurghada.

Localizare

Hotelul este situat in inima statiunii Hurghada si se afla la 10 minute de mers cu masina pana la Aeroportul International Hurghada.

Facilitati hotel

În incinta hotelului exista centru spa, piscina pentru copii si o plaja privata la malul Marii Rosii, snack bar, 3 piscina in aer liber amenajate cu sezlonguri si umbrele de soare, un parc acvatic, 9 baruri, inclusiv barul Tropicana de la piscina, Bella Vista si Ali Baba, care servesc bauturi orientale si shisha, Localul Fattoosh oferă preparate libaneze, restaurantul II Delfine serveste preparate din fructe de mare, Restaurantul Dolce Vita oferă mâncăruri italiene, iar restaurantul principal Palm serveşte preparate tip buffet, sauna, spa și centru de wellness, club pentru copii, teren de joaca pentru copii, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, divertisment de seara, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare), club de noapte.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, luminoase si decorate in culori deschise, dotate cu TV cu ecran LCD cu canale prin satelit, aer conditionat si minibar; unele camere au o zona de relaxare separata. Baia este dotată cu articole de toaleta si uscator de par.

Activitati/Divertisment

Resortul pune la dispozitia turistilor aqua park divertisment de seara, club pentru copii, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), club de noapte/DJ, animatori, snorkelling, scufundari, caiac, darts, windsurfing, tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, teren de tenis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.