Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: HOTELUL VINCCI NOZHA BEACH, renovat complet in 2009, satisface toate cerintele unei vacante reusite atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor.
Localizare: HOTELUL VINCCI NOZHA BEACH este situat pe plaja, la 5 km de centrul orasului Hammamet si la 45 km de aeroportul Enfidha International.
Plaja: HOTELUL VINCCI NOZHA BEACH este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL VINCCI NOZHA BEACH are 447 camere ( duble, triple, family si junior suite) de aproximativ 23 mp. Camerele dispun de baie cu cada si uscator de par, TV satelit, aer conditionat, balcon / terasa, minibar contra cost. Wi-fi este disponibil doar in zonele publice si este gratuit.
Facilitati hotel: HOTELUL VINCCI NOZHA BEACH este compus din 3 cladiri si dispune de receptie, 3 resturante (Tunisian, barbeque blue& fish si unul tip bufet), 4 baruri, 3 piscine, piscina interioara, schimb valutar, inchirieri masini, serviciu de concierge, parcare, lift, centru wellness (masaj, jacuzzi, hammam, sauna, balneoterapie), fitness, sezlonguri si umbrele la plaja si piscina, centru de afaceri (fax, copiator, sali de conferinta), internet gratuit in zonele publice, sporturi nautice. Facilitati copii: babysitting, piscina pentru copii, loc de joaca.
Clasificare oficiala: 4*
Pagina web: https://www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/Hammamet/Vincci-Nozha-Beach-Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie