Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Ksar Resort & Thalasso


Descriere

Centru Thalasso şi Spa

Acces internet Wi-Fi gratuit

2 terenuri de tenis


Descriere hotel

El Ksar Resort & Thalasso este localizat la o distanta de 100 m de malul Mării Mediterane, la o distanţă de 3 km de centrul oraşului Sousse. Ultima renovare a avut loc în anul 2013.



Principalele puncte de atracție

Centru Thalasso şi Spa

Acces internet Wi-Fi gratuit

2 terenuri de tenis



Regim de masă

All Inclusive:

-Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

-Saună, jacuzzi, hammam, aromaterapie, sală de fitness, teren de tenis şi echipament, sporturi nautice la hotel.



Locatia

Hotelul este localizat la 20 km de aeroportul din Monastir, 42 km de aeroportul Enfidha şi 140 km de aeroportul din Tunis. La o distanţă de 6 km se află portul de agrement Port El Kantaoui, terenul de golf “El Kantaoui” cu 36 de găuri, aqua park-ul Aqua Palace şi un parc de distracţii. Hotelul este bine pozitionat, într-o zonă bogată în restaurante, baruri, discoteci şi cazino.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip fin; 2 piscine exterioare, piscină pentru copii, piscină pentru adulţi cu secţiune pentru copii, piscină acoperită. Umbrele, şezlonguri şi saltele gratuite, atât la plajă cât şi la piscină; pentru prosoape se plăteşte garanţie.



Restaurante si baruri

Restaurant principal-“Hadrumetum”, restaurant á la carte-“Baal”, Tant Lobby Bar, Beach Bar, Pool Bar, Disco Bar, Moorish Café.



Sport și relaxare

Sală de fitness, teren de tenis, sporturi nautice la hotel, echitaţie, teren de golf.



Facilități pentru copii

Piscină, kids club, spaţiu de joacă, animaţii pentru copii, scaune şi meniu în restaurant, baby corner, pătuţ, baby-sitter (contra cost).



Facilități gratuite

Saună, jacuzzi, hammam, aromaterapie, sală de fitness, teren de tenis şi echipament (nocturnă contra cost), sporturi nautice la hotel.



Facilități contra cost

Centru Thalasso &Spa, salon de înfrumuseţare, coafor, sală de jocuri, nocturnă teren de tenis, surfing, ski nautic, jetski, kayak, banana boat, echitatie, teren de golf.



Bine de stiut

Dress code obligatoriu în restaurant: ţinută casual.



Facilități si dotari camere

Hotelul este compus din 2 clădiri, şi dispune de un total de 484 camere, împarţite astfel: 157 camere standard twin/double (cca. 32 mp), 192 camere twin/double cu vedere la mare (cca. 32 mp), 60 bungalowuri twin/double (cca. 30 mp), 20 camere family standard bungalow (cca. 42 mp), 36 camere family superior (cca. 32 mp), 14 camere promo (cca. 28 mp), 5 camere pentru persoane cu dizabilităţi (cca. 31 mp).

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi (la unele camere), mini-frigider (contra cost), seif, aer condiţionat, balcon/terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.