Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bel Azur Thalassa


Descriere

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Terenurile de golf „Citrus” şi Yasmine

Situat în apropierea restaurantelor, barurilor și cluburilor

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Bel Azur Thalassa este amplasat în nordul staţiunii Hammamet şi se întinde pe o suprafaţă de 8.5 hectare. Resortul a fost renovat complet în anul 2014 și au loc renovări parțiale anual.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Terenurile de golf „Citrus” şi Yasmine

Situat în apropierea restaurantelor, barurilor și cluburilor

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

uturi alcoolice şi non-alcoolice locale în intervalul orar 08:00-00:00

Cină în restauranteul a la carte o dată pe sejur cu rezervare în prealabil

Mini-bar alimentat în ziua sosirii

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, tenis de masă, mini-golf, teren de tenis, teren multifuncțional, volei pe plajă, program de animație, muzică live, petreceri tematice



Locatia

Hotelul este situat la o distanță de 2 km de centrul orașului Hammamet, la 12 km de Yasmine Hammamet, la 55 km de Aeroportul din Enfidha, la 70 km de Aeroportul din Tunis și la 115 km de Aeroportul din Monastir. La 16 km de hotel se găsesc terenurile de golf „Citrus” şi „Yasmine”.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip; Două piscine exterioare cu secţiune pentru copii, piscină interioară, piscină interioară încălzită „Aquatonique” cu apă de mare; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „Le Gourmet”; Restaurant a la carteLa Pointe”; Baruri: Lobby Bar, Lounge Bar, Pool Bar, Moorish Cafe, Disco.



Sport și relaxare

Centru Thalasso & SPA, sală de fitness, jocuri video, biliard, tenis de masă, mini-golf, teren de tenis, teren multifuncțional, volei pe plajă, program de animație, muzică live, petreceri tematice.



Facilități pentru copii

Novostar Baby, Mini Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spațiu de joacă, mini-fotbal, mini-volei, meniu și scaune înalte în restaurant.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, tenis de masă, mini-golf, teren de tenis, teren multifuncțional, volei pe plajă, program de animație, muzică live, petreceri tematice.



Facilități contra cost

Centru Thalasso & SPA, sală de fitness, jocuri video, biliard, servicii de spălătorie, servicii medicale, echipament și nocturnă teren de tenis, închiriere mașini, magazine.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 376 camere.

Dotări camere: baie cu duş / cadă, uscător de păr, papuci şi halat pentru baie, produse cosmetice, aer condiționat, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, seif, mini-bar, facilități ceai / cafea, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.