Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Natura, cultura balineza si vederi panoramice ale imprejurimilor luxuriante ale Ubud-ului ii așteapta pe oaspetii a Arkamara Dijiwa Ubud, o ascunzatoare minunata adanc in inima orasului Ubud, departe de ritmul agitat al vietii de zi cu zi.

Facilitati hotel

Restaurantul Kaukau este deschis pe tot parcursul zilei si este situat la parter cu preparate culinare din bucataria indoneziana. Ceea ce face ca preparatele sa iasa in evidenta sunt ingredientele locale proaspete. Deschis zilnic pentru micul dejun, prânz, ceai de dupa-amiaza si cina de la 7:00 la 22:00. Kamalini Spa este format din doua vile spa, centrul spa Kamalini ofera rasfat de wellness, cu ritualuri vechi si imprejurimi naturale. Centrul spa are tot ce ti-ai putea dori pentru a-ti relaxa corpul si sufletul, tratamente holistice bazate pe ritualuri de vindecare balineze, incorporand puterea vindecatoare a ierburilor, florilor si altor plante care pot fi gasite in statiune. Magazinul de cadouri Amara ofera o selectie fabuloasa de cadouri nu numai din Ubud, ci si din jurul Bali. Unic si interesant, magazinul ofera o gama larga de tricouri suveniruri, bijuterii, ochelari de soare, obiecte de artizanat, rochii si imbracaminte de ocazie. Yoga Rooftop Pavillion ofera experiente unice pentru nunti mici si intime cu pana la 200 de persoane, creand in acelasi timp nunti personalizate pentru a include elemente culturale din Bali. Acesta este asezat pe pavilionul de pe acoperisul gradinii in aer liber. Akasa Rooftop Bar, terasa spatioasa in aer liber, Rooftop Bar este locul perfect pentru a admira panorame ale apusului in Ubud in timp ce savurati un cocktail.

Facilitati camere

Suitele au un cu decor contemporan si ofera izolare completa in imprejurimile junglei. Cuvantul Arkamara este format din „Arka” care inseamna soare ca sursa a vietii si „Amara” care inseamna etern. Arkamara Dijiwa Ubud ofera in mod constant un sejur uimitor, caracterizat prin caldura autentica si farmec.  Fiecare camera prezinta un decor cu influente balineze, iar puntile spatioase ofera vederi remarcabile ale naturii. Fiecare dintre suitele 53 m2 au balcoane cu vederi panoramice ale imprejurimilor luxuriante.Vila cu un dormitor este condusa de un majordom privat care va va asigura confortul pe tot parcursul sejurului dumneavoastra, aceasta are o piscina privata cu sezlonguri confortabile si o chicineta in aer liber cu zona de luat masa.

Localizare hotel

Arkamara Dijiwa Ubud se afla in Ubud, aproape de aeroport. Palatul Ubud si Terasa de orez Tegallalang sunt repere notabile, iar frumusetea naturala a zonei poate fi vazuta la Ubud Monkey Forest si Keramas Beach. Nu ratati o vizita la Bali Safari and Marine Park.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Camere familii
Acces internet
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie