Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KERI VILLAGE AND SPA BY ZANTE PLAZA


Descriere

Beneficiind de o locatie retrasa pe un deal ce abunda de verdeata, complexul Keri Village este dedicat integral adultilor.
Privelistea catre faimoasa insula Caretta-Caretta, cat si linistea inconjuratoare, sunt principalele motive pentru care multi dintre oaspeti aleg complexul Keri Village.
Trecand printr-o renovare majora in perioada 2015-2016, hotelul astepta sa va convinga de calitatea serviciilor sale.


Localizare: localizat pe dealul din satul Keri (2.5 km distanta fata de centru), complexul ofera transfer gratuit (frecventa: din ora in ora) catre plaja cu nisip si pietris a lacului Keri, situata la 3 km.
Zante Town este situat la 19km, iar distanta pana la aeroport este de 16km.
Facilitati hotel: Complexul este format din 8 cladiri, dispune de piscina, zona amenajata cu sezlonguri si umbrelute, o cada cu hidromasaj.
Va puteti recreea de asemenea jucand billiard sau darts, ori va puteti relaxa la centrul wellness dotat cu sauna, Jacuzzi, hammam sau la zona de masaj.
In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi, iar proprietatea dispune de parcare gratuita.
Facilitati camere: dotate cu aer conditionat (gratuit), TV satelit, mini-bar, seif (contra cost:15 euro/ saptamana), Wi-Fi (gratuit), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par.
Toate camerele sunt mobilate cu bun gust si dispun de zona de living, balcon sau veranda.Prosoapele de plaja sunt puse la dispozitia turistilor contra cost (depozit: 5 euro/ prosop; taxa de utilizare: 2 euro/ prosop).


Masa: All Inclusive


Website: https://kerivillage.com


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie