Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Valamar Diamant (Porec)


Descriere

Bucurandu-se de o pozitie linistita si inconjurat de paduri de pini, acest hotel se afla la numai 5 minute de mers pe jos de plaja si ofera piscine interioare si exterioare, precum si o multime de facilitati sportive.

Camerele luminoase, cu aer conditionat, ofera vederi panoramice la mare sau padure si ofera un TV prin satelit, cu ecran plat.

Puteti explora centrul istoric al localitatii Porec, care este la 1 km distanta sau va puteti plimba de-a lungul aleii amenajate, langa Marea Adriatica. Partea continentala a peninsulei Istria include numeroase orase istorice.

Facilitatile sportive includ terenuri de tenis in aer liber si acoperite, o sala de baschet, un parc de aventuri si activitati, precum si un centru de sporturi acvatice.

Va puteeei bucura de bucataria deschisa si de o selectie larga de specialitati din Istria si din bucataria internationala la restaurantul cu terasa, cu vedere la piscina. O selectie larga de gustari si bauturi va asteapta la snack barul de la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.