Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Orsan by Aminess (Orebic)


Descriere

Localizare: Hotelul Orsan este situat in apropierea orasului Orebic, langa malul marii si la cativa pasi de o plaja cu pietricele. El este inconjurat de pini si chiparosi si ofera vedere la orasul vechi Korcula.Centrul orasului Orebic este situat la mai putin de 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Dubrovnik se afla la 130 km.
Facilitati camere: Orsan pune la dispozitie camere cu aer conditionat, balcon si vedere la parc sau la mare. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu TV prin satelit, iar baile includ dus si uscator de par.Aparatul de aer conditionat si sistemul de incalzire creeaza o atmosfera placuta in camere. De la balconul sau de pe terasa care se gasesc in majoritatea camerelor, clientii au vedere spre mare. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Echiparea este completata de acces la internet, un telefon, un televizor si WiFi (gratuit). Baia dotata cu un dus si o cada exista un uscator de par. Pentru familiile cu copii stau la dispozitie camere de familie.
Facilitati hotel: Personalul prietenos va sta la dispozitie pentru orice fel de ajutor la receptia din zona de primire. Hotelul cu aer conditionat dispune de diverse comoditati ce contribuie la o sedere confortabila si relaxanta, ca de exemplu o camera de bagaje, un seif si o sala de jocuri. In spatiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofera clientilor acces la internet. Unitatea de cazare are o gradina frumoasa si un loc de joaca. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare.Oaspetii pot lua masa pe terasa restaurantului sau pot savura diverse bauturi la barul de la piscina. Hotelul ofera, de asemenea, un teren de volei, facilitati pentru tenis de masa, precum si o sala de jocuri pentru copii. Sezlongurile si umbrelele de soare de la piscina sunt disponibile gratuit.Pe langa diferitele activitati sportive pe care oaspetii le pot desfasura pe durata sejurului pe insula Peljesac, acestia pot strabate pe jos numeroasele alei din jurul porturilor, plajelor si golfurilor din fiecare oras, bucurandu-se de peisajul fantastic, cu frumusetea sa netarmurita si caracteristicile unice.
Pagina web: https://www.aminess.com/en/orsan-hotel-by-aminess

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.