Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excelsior Boutique


Descriere

Hotelul Excelsior Boutique 3* este un hotel nou care va ofera servicii de calitate , confort si eleganta prin cele 36 de camere in urmatoarea structura :

  • 2 apartamente
  • 9 camere twin
  • 23 camere matrimoniale
  • 2 camere single

Dincolo de eleganta care o emana , hotelul beneficiaza de o pozitie de exceptie : in centru orasului, in imediata vecinatate a parcului Dimitrie Ghica si a hotelurilor Regal 1880 , Palace 4* si Caraiman 3* . Se afla la doar cateva minute de mers de Casinoul Sinaia si Manastirea Sinaia .
Camerele sunt luminoase , dotate cu LCD , internet wireless, mobilier frumos si confortabil pentru a va asigura o sedere cat mai placuta , fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau petreceti cateva zile vizitand orasul.
Micul dejun este sub forma de bufet suedez. Zilnic , in cadrul celor doua saloane de mic dejun va stau la dispozitie o multime de delicatese , care vor satisface garantat exigentele dumneavoastra culinare.
Scopul hotelului este de a oferi servicii confortabile , de a satisface dorintele oaspetilor , astfel incat sa revina in hotel si sa il recomande si altor clienti !
RECEPTIE NON STOP - Hotelul nostru va ofera acces la cazare 24/7. Va stam la dispozitie in orice moment pentru a va face sederea cat mai placuta.
WI-FI GRATUIT - Internet Wireles disponibil in toate camerele si in holul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.