Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astro Palace Hotel Suites Santorini

Descriere

Tip masa: Mic Dejun


Descriere hotel: Hotelul are in dotare urmatoarele tipuri de camere: camera dubla, camera dubla superioara, junior suite cu jacuzzi, executive suites cu piscina privata si astro suites cu piscina privata.


Localizare: Situat intr-o zona linistita, la 300 m de centrul orasului Fira, la 5 km de aeroport si 8 km de port.


Facilitati hotel: aer conditionat, tratamente corporale, restaurant pentru mic dejun si cina, piscina pentru copii, centru fitness, jacuzzi, piscina cu sezlonguri, sauna, acces wi fi.


Dotari camere: camera dubla cu vedere la mare (25 mp), baie cu cada, pat king size sau twin; camera dubla superioara (30 mp): pat mare si canapea, vedere la mare din balcon, baie moderna cu cada hidromasaj; junior suite (35 mp) cu jacuzzi, dotata cu 1 pat mare si canapea, jacuzzi, baie moderna cu cada; executive suites (35 mp) cu piscina privata dotata cu un pat mare si canapea, piscina privata, vedere la mare, baie moderna dotata cu cada, exista posibilitatea de interconectare; astro suites (40 mp) cu piscina privata, dotata cu un pat mare si canapea, baie moderna spatioasa dotata cu cada cu masaj, vedere la mare din balcon, piscina privata, exista posibilitatea interconectarii.


www.astro-palace.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie