Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lindos Sun Hotel (Rhodes)


Descriere

Descriere: Un hotel boutique cu 75 de camere, in care se acorda o atentie deosebita la detalii, cu o atmosfera calda si primitoare, Recomandat in special cuplurilor.

Localizare: Hotelul este situat la 1km de statiunea Lindos, la 800m de pitorescul Golf St Paul, la 50km de aeroport.

Dotari camere: Hotelul dispune de 75 de camere construite in stil bungalou si dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat, wi-fi gratuit, seif gratuit, telefon, TV satelit, facilitati pentru preparare ceai si cafea, mini-frigider, balcon sau terasa. Camerele duble superioare cu piscina privata sunt destinate doar persoanelor peste 16 ani.

Facilitati hotel: piscina cu sezlonguri, umbrele si prosoape pentru piscina (cu depozit), wi-fi gratuit in spatille publice, snack bar la piscina, restaurant, masaj (cu plata), serviciu inchiriere masini, birou schimb valutar, spalatorie (cu plata), camera pentru bagaj, parking.

Plaja: cu nisip, la 1km de hotel, in Lindos. Sezlongurile si umbrelele cu plata.

Web site: http://lindos-sun.com/index.html

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie