Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Complexul Lindos Royal este conceput ca un mic satuc, unic prin stilul arhitectural medieval, cu numeroase arcade, turnulete patrate si acoperis terasat, toate in culorile calde ale pamantului si inconjurate de verdele luxuriant al palmierilor.

Localizare: Este situat pe malul marii, pe un mic deal, la 4 km de pitorescul Lindos si 48 km de aeroport.

Plaja: este o plaja mica de pietricele in fata hotelului. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere: Dispune de 387 camere spatioase si luminoase de mai multe categorii: camere duble cu vedere la mare (28 mp), camere duble de lux cu vedere la mare sau vedere spre curtea interioara (22 mp), camere duble de lux swim up (22 mp), camere duble superioare cu vedere la mare, partial la mare sau spre gradina (28 mp), camere family cu vedere la mare, partial la mare sau spre gradina (32 mp), junior suitw (34 mp), suite cu vedere la mare sau spre gradina (40mp), suite swim up (40 mp).
Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada/dus, uscator de par, TV satelit, seif (cu plata), aer conditionat ( gratuit in perioada 01.06-30.09), wi-fi, frigider, telefon (cu plata), balcon/terasa.

Facilitati hotel: receptie 24 de ore, lobby, lift, 4 restaurante, 3 baruri, camera bagaje, camera vizionare TV, 5 piscine exterioare ( 2 pentru adulti, 2 pentru activitati diverse si una cu 6 topogane), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, parcare, mini market, magazin de suveniruri, schimb valutar, inchiriere masini, spalatorie, wi-fi gratuit in toate zonele publice, seif, doctor (la cerere), serviciu de babysitting (la cerere).

Activitati: tenis de camp, volei de plaja, fotbal, sporturi acvatice (cu plata), sala de jocuri (cu plata), program de animatie, spectacole seara ( seara greceasca, live dance show, rock), karaoke.

Clasificare oficiala: 5*

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Pagina web: www.lindoshotels.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie