Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilyssion Hotel (Rhodes)


Descriere

Localizare: pe plaja din zona Pefkos, la aproximativ 800 m de satul Pefki si 55 km de aeroport.

Dotari camere: Cele 180 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat (gratuit in perioada 15.06-15.09 dar cu depozit rambursabil si contra cost in restul perioadelor - aprox 40 EUR/saptamana), acces WiFi (aprox 10 EUR/saptamana), telefon, televizor, frigider, uscator de par (se inchiriaza de la receptie cu depozit), balcon/terasa.

Facilitati hotel: restaurant principal bufet, bar cu terasa, bar la piscina, seif (contra cost, 20 eur/saptamana si depozit pentru cheie), acces WiFi (contra cost 10 EUR/saptamana), mini market, 3 piscine (una dintre ele cu apa de mare), sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina, contra cost pe plaja - aprox. 3 EUR/persoana/zi), biliard (contra cost), tenis de camp (contra cost), volei pe plaja, Jacuzzi (contra cost).

Facilitati pentru copii: patuturi (la cerere, gratuit), loc de joaca, mini club (cu supravegherea parintilor), piscina pentru copii.

Web site: www.hotelilyssion.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.