Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquagrand Hotel

Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de Agios Pavlos Beach si la 36 km de Rhodes International Airport. Facilitati hotel: piscina exterioara, WiFi gratuit, transfer de la si/sau la aeroport, acces imediat la plaja, spa si centru de wellness, restaurant, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Descriere

Aquagrand Hotel este situat intr-o destiatie exclusivista, destinata adultilor, avand o vedere uluitoare asupta marii. Complexul este lauat ca fiind unul dintre cele mai romantice hoteluri din Grecia.

Localizare

Acest complex este situat la 2 km de satul traditional Lindos. Aeroportul itrnatioal Rhodos este la aproximativ 50 km disanta fata de hotel.

Facilitati hotel

Cuplurile se pot  relaxa la centrul spa al hotelului, se pot bucura de tratamente speciale si se pot relaxa la piscina infinity. Camerele au balcon privat, aer condionat, Tv, minibar. Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant principal, patru baruri si o piscina exterioara. In incinta hotelului se pot organza evenimente speciale (nunti). WiFi gratuit in incinta hotelului.

Website

https://www.aquagrand.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.