Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elena - All Inclusive se află la doar 200 de metri de plajă si de principala stradă comercială din Nisipurile de Aur si oferă o piscină in aer liber si o piscină interioară incălzită, camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si balcon, precum si personal de divertisment.

Fiecare cameră are frigider, TV prin cablu si baie cu dus sau cadă si articole de toaletă gratuite.

Hotelul Elena oferă servicii all inclusive disponibile nonstop, care includ bufet de mic dejun, pranz si cină. Aveti la dispozitie gustări calde si reci pe tot parcursul zilei, iar hotelul serveste băuturi răcoritoare disponibile nonstop.

Oaspetii se pot relaxa la barul de langă piscină sau la barul din hol. Sunt disponibile programe de divertisment de zi si de seară. Puteti lua masa la restaurant, iar hotelul are si un mic supermarket.

Proprietatea pune la dispozitie un salon de coafură si un salon de infrumusetare. Puteti utiliza un centru de wellness cu piscină interioară, sală de fitness si o saună, iar la un cost suplimentar vă puteti bucura de alte servicii care includ o cameră de aburi, terapie cu nămol, o baie turcească si masaje.

Varna este la 17 km, iar Delfinariul se află la 12 km. Proprietatea oferă un număr limitat de locuri de parcare, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie