Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Majestic

   Statiunea Mamaia, Jud Constanta, Cod 900001, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Atuuri:
- amplasat la numai 50 m de plaja
- piscina exterioara pentru adulti/ copii
- jacuzzi, baruri si restaurante cu specific national si international
- salon de mic dejun
- sala de conferinte
- beauty salon, sala de fitness, sauna, masaj

Hotel recomandat:
- familiilor in sezonul estival
- persoanelor amatoare de relaxare
- pentru turismul de afaceri si organizari evenimente

Descriere camere:
Facilitati camere: tv color, racitor, telefon, aer conditionat, balcon. Facilitati masa: se acorda in restaurantul hotelului, mic dejun 30 lei/zi/pers, bufet suedez, pranz 50 lei/zi/pers. bufet suedez va fi realizat pentru un minim de 100 persoane, in cazul in care nu se va atinge acest numar se vor acorda bonuri valorice; cina 60 lei/zi/pers se serveste in sistem bonuri valorice. Facilitati copii in camera cu adultii : - 0-2 ani gratuitate la cazare si masa (md+dejun), fara pat, sau in patut de bebelus ; - primul copil 2-10 ani neimpliniti beneficiazã de gratuitate la cazare cu mic dejun si pranz fara pat suplimentar -pentru al doilea mai mic de 13,99 ani vor plati 50% din masa, si cazare gratuita , fara pat ; - peste 14 ani (adulti) au pat suplimentar si achita 50% dintr-un loc de cazare iar masa o achita 100%. Patul suplimentar reprezinta 50% din valoarea locului in camera dubla si se asigura la cerere. Configuratii cazare: - 1 adult si un copil 10-13,99 ani, adultul plateste camera single, copilul platind 50% din serviciile de masa; - 2 adulti si un copil 10-13,99 ani, copilul plateste 50% masa, fara pat ; - 2 adulti si 2 copii mai ,mici de 10 ani, primul gratuitate la masa, al doilea plateste 50%, fara pat ; - 2 adulti si 2 copii 10-13,99 ani, copii platesc 50% masa, fara pat ; - 2 adulti si un copil peste 14 ani, copilul plateste 50% cazare (pat suplimentar), iar masa 100%.

Descriere facilitati:
Hotelul are 66 camere cu 2 paturi si 160 camere cu pat matrimonial; 5 restaurante a la carte in gradina hotelului (stana, protap, peste,terasa cu specific international), lobby bar, bar piscina, bar restaurant, salon frizerie - coafura, cosmetica, schimb valutar, mini-shop, sala de fitness, sauna (in interior si la piscina), piscina pentru adulti si pentru copii, jacuzzi la piscina, sezlonguri gratuite la piscina, spatiu special amenajat pentru copii, atat in interiorul hotelului cat si in exterior, tenis de masa, biliard, parcare auto - gratuit in limita locurilor disponibile.

Locatie:
Hotelul este amplasat in centrul statiunii, la aproximativ 50 m de plaja.
Fie ca sositi cu masina sau cu transfer de la gara sau aeroport ne veti localiza usor. Suntem situati pe partea cu marea, in Nordul statiunii Mamaia, inainte de, emblema statiunii, Hotel Rex.

Daca veniti dispre Navodari, la maxim 3 km dupa intrarea in statiune ne veti gasi pe partea stanga, partea cu marea. Va trebui sa mergeti pana la sensul giratoriu de la Hotel Piccadily si apoi sa va intoarceti spre nord pana la Hotel Majestic

Indicatii auto:
Autostrada A2 - Bucuresti - Constanta

Atractii turistice:
Mamaia dispune de cele mai bune dotari pentru sporturile nautice, iar Aqua Parc-ul si telegondola sunt printre reperele celor care cauta agrement de calitate pe litoralul romanesc. Centrul statiunii si promenada au fost rafacute in intregime, la dispozitia turistilor fiind o multime de terase, baruri, cluburi, restaurante sau terenuri de sport (tenis, minigolf, volei, baschet).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Ziare
Lift
Aer conditionat/ventiloconvector
TV in camera
Minibar
Sala de conferinte
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Gradina
Parcare gratuita
Zona receptie
Sauna
Sala fitness
Masaj
Depozitare bagaje
Serviciu de calcat imbracaminte
Jacuzzi
Baie in camera
Seif la receptie
Transfer aeroport
Spalatorie
Uscatorie
Loc de joaca pentru copii
Salon pentru mic dejun
Salon infrumusetare

Locatie