Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Datorita pozitionarii privilegiate, oaspetii hotelului ausansa unica de a urmari rasaritul soarelui din apele Marii Neagre si apusulacestuia in apele lacului Siutghiol. Este un hotel modern, inaugurat in varaanului 2006, a fost renovat in anul 2018 (camere, restaurant celelalte zone interioare comune). In iarna anului 2020 si baile camerelor au primit o noua infatisare, iar in iarna anului 2021 au continuat seria modernizarilor in zonele interioare comune.
Dotari generale: restaurant -bucatarie internationala si romaneasca, parcare proprie -nepazita, gratuita in limita disponibilitatilor,loc de joaca pentru copii -amenajat pe plaja (deschis in functie de sezon si deconditiile meteo), internet -wireless in spatiile publice - gratuit, pastrare obiecte de valoare,lobby, 2 lifturi, plaja privata cu sezlonguri gratuite - maxim 2 sezlonguri/camera si 1 umbrela/camera, in limita locurilor disponibile si infunctie de sezon si conditiile meteo, sauna umeda si uscata.
Turistii vor purta obligatoriu bratara primita in momentul cazarii.Numai in baza ei se asigura accesul in restaurant, la plaja si SPA.
Nu se accepta animale de companie.

INFORMATII OBLIGATORII:Ne bucuram sa va anuntam ca piscina exterioara, aflata pe plaja, este disponibila pentru oaspetii hotelului. Ca si noutate, cei mici vor beneficia de piscina proprie, ce are o adancime de 0.50 m.
Sezlongurile de pe plaja vor fi in continuare la dispozitia oaspetilor nostri.

1. Ziua hoteliera incepe la ora 17:00, ora check-in si setermina la ora 12.00, ora check-out.
- Un Early Check-in se poate efectua doar in limitadisponibilitatii din ziua sosirii.
- Un Late Check-out se ofera in limita disponibilitatii sise taxeaza dupa cum urmeaza:
- intre ora 12.00 -15.00 - 30% din valoarea cazarii;
- intre ora 15.00 -17.00 - 50% din valoarea cazarii;
- dupa ora 17.00 - 100% din valoarea cazarii.
2. Fiecare oaspete are obligatia la check-in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identitate sau pasaport valabil). Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte de identitate.
3. Numele care figureaza pe voucherul de la agentie trebuiesa coincida cu numele oaspetilor
prezenti la check-in.
4. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit tip de pat, o anumitacamera, un anumit etaj, camere alaturate sau pe acelasi etaj etc. Solicitarile de acest gensunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
5. !!! Este obligatiorie purtarea bratarii pe toata perioadasejurului.
6. Parcarea hotelului este gratuita, in limita disponibilitatii. In fata hotelui exista si o parcare publica, cu plata.
7. NU este permis accesul cu animale de companie!
8. Oaspetii au acces gratuit la plaja privata a hotelului.Sezlongurile de pe plaja sunt in limita disponibilitatii (maximum 2 sezlonguri si 1 umbrela/camera)si in functie de sezon si conditiile meteo. Ele nu se rezerva, ci se ocupa in ordinea sosiriioaspetilor.
9. Prosoapele pentru plaja se acorda in schimbul unui card special, primit de la receptia hotelului in momentul cazarii si se returneaza in ziua plecarii. Incazul in care oaspetele nu returneaza cardul in ziua check-outului, va achita o taxa de 40.00lei/card.
10. NU ne asumam responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, plaja hotelului.
11. Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori/seif. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu este responsabila de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior proprietatii.
12. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai miciracitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor specifice acestui tip deserviciu. Racitoarele minibar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici.
13. Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior.
Utilizarea echipamentelor de gatit/incalzit in camerele dehotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aducsi utilizeaza astfel de echipamente.
14. Program servire mese (restaurantul isi rezerva dreptulde a schimba ora de servire a meselor):
- Mic dejun - 07:00-10:00
- Pranz - 13:00-15:00
- Cina a la carte - 19:00-21:00
15. Regimul de demipensiune este format din mic dejun sipranz. Micul dejun si pranzul se
servesc incepand cu a doua zi a sejurului si inclusiv, inziua plecarii. !!! Accesul la masa de
pranz in ziua de check-out, se face doar dupa eliberarea camerei.
16. In pachetul de demipensiune este inclus si un pachet de bauturi care cuprinde: apa purificata la dozator, racoritoare draft din gama Pepsi, bere draft, vinalb/rosu/roze la carafa. Acestea se vor servi in restaurantul hotelului, doar in intervalul orar al meselor tip bufet - pranz, aferent pachetului de demipensiune. Produsele comandate la barurile piscina/lobby se achita suplimentar.
17. Nu este permisa parasirea restaurantului cu bauturisi/sau produse alimentare pe durata
sejurului. In cazurile exceptionale (medicale), oaspetii sevor se adresa sefului de sala sau
managerului de restaurant.
18. Este oblgatorie tinuta decenta in incinta hotelului.


FACILITATI UNITATE
Servicii incluse in tarif: - parcare in limita locurilordisponibile din perioada sejurului; - internet wireless in spatiile publice; -seif la receptie - pastrare bagaje la receptie; - curatenie in camera - zilnic;- schimbare lenjerie de pat; - schimbare prosoape - zilnic; - sauna umeda si uscata; - loc de joaca pentru copii amenajat in interior cat si pe plajadeschise in functie de program, sezon si conditii meteo; - plaja privata deschisa in functie de sezon si conditii meteo; -sezlonguri si umbrela pe plaja (maximum 2 sezlonguri si 1 umbrela/camera),in limita locurilor disponibile si in functie de sezon si conditii meteo - piscine exterioare(1 picina pentru adulti cu dancime intre 1.20-1.50m, 1 piscina pentru copii cu adancime de 0.50m).
Servicii contra-cost: - restaurant cu specific international; -lobby bar; - servicii de spalatorie; - servicii decalcatorie; - 4 sali de conferinte cu o capacitate cuprinsa intre 34 si 250 locuri.

DESCRIERE CAMERE

Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu: balcon, aer conditionat individual, LED TV, televiziune prin cablu, Wi-Fi, telefon, seif, mini-bar(contra cost), baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape, halate de baie si papuci.
Numar total camere: 153 - Dintre aceste camere, 22 suntapartamente, 78 sunt camere twin, iar 53 sunt camere cu pat matrimonial.
Apartamentul este compus din living cu canapea extensibilasi dormitor, balcon sau terasa.


LOCALIZARE
Hotelul MALIBU este amplasat la intrarea sudica in statiuneaMamaia, fiind marginit de plaja cu nisip fin si de apele lacului Tabacarie.

SERVICII MASA
Mesele se organizeaza in sistem bufet daca exista un numar minim de 40 de persoane, care au achitat serviciul respectiv de masa.
In perioada 28.06-07.09.2024 (inclusiv) se vor comercializa pachete cu MINIMUM DEMIPENSIUNE (PRANZ), pachetele doar cu mic dejun nefiind acceptate in acest interval.
In suplimentele de demipensiune este inclus pachetul de bauturi care include: apa purificata la dozator, racoritoare draft din gama Coca Cola, bere draft, vin alb/rosu/roze la carafa. Acestea se vor servi in restaurantul hotelului, doar in intervalul orar al meselor tip bufet - pranz,aferent pachetului de demipensiune. Bauturile comandate la piscina/lobby se achita suplimentar. Produsele comandate la barurile lobby se achita suplimentar.
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi a sejurului si inclusiv, in ziua plecarii. Accesul la masa de pranz in ziua de check-out, se face doar dupa eliberarea camerei.

FACILITATI COPII
Copiii sub 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate lacazare fara pat suplimentar in camera cu doi adulti platitori, achitandu-sedoar serviciile de masa aferente perioadei sejurului.










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie