Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FACILITATI UNITATE
parcare proprie -contra cost, in limita locurilor disponibile, internet -wireless in receptie, pastrare obiecte de valoare, 4 etaje.
Hotelul este renovat complet (2020-2021).
Servicii Incluse in tarif: informatii turistice, trezirea turitilor, transmiterea de mesaje, pastrarea bagajelor, internet wirelles, servicii fax.

DESCRIERE CAMERE
9 Apartamente moderne dotate cu un living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial - 1.80m/ 1.90m), doua televizoare LCD, mobilier nou, doua grupuri sanitare, doua balcoane, usi noi cu acces pe baza de cartela. In apartament se recomanda cazarea a 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Dimensiunea apartamentului este de 26.48 mp.

61 Camere cu doua paturi (0.90m/ 1.90m): TV LCD, mobilier nou, acces pe baza de cartela, se recomanda cazarea a 2 adulti cu 1 copil sau 2 adulti cu 2 copii (pat pliant contra cost). Dimensiunea camerei este de 17.80 mp.

60 Camere cu pat matrimonial (1.40m/ 1.90m): TV LCD, racitor, mobilier nou, ua cu acces pe baza de cartela, se recomanda cazarea a 2 adulti deoarece spaiul nu permite atasarea unui pat pliant. Dimensiunea camerei este de 14.30 mp.

LOCALIZARE

Hotel este situat in partea de sud a Statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic si la numai 50 m de plaja.

POLITICI
REGULAMENT HOTEL DUNAREA:
- Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camera de hotel.
- Este interzis in camera si in incinta hotelului, accesul cu animale de companie.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. Vizitele se efectueaza numai in intervalul 08.00-22.00.
- Toate persoanele care ocupa camera trebuiesc inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitate si reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al fiecarui copil.
- Este interzisa tulburarea linstii in hotel.

SERVICII MASA
se acorda in sistem bufet suedez, in Restaurantul Dunarea.


FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):

CAMERA MATRIMONIALA - capacitate maxima 2 persoane
CAMERA CU DOUA PATURI- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 9 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 14 ani).
APARTAMENT (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 14 ani sau 3 adulti si 1 copil 0-14 ani ). In apartament se accepta doar persoane care fac parte din aceeasi familie.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie