Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Cu o amplasare privilegiata, la malul Marii Negre, in nordul statiunii Mamaia (Mamaia Sat), Hotelul DNH asigura tot confortul necesar pentru odihna si relaxare. Pornim la drum cu gandul de a desavarsi notiunile deja existente despre confort, relaxare si vacanta si pentru a va impartasi si dumneavoastra bucuria si planurile noastre.

FACILITATI UNITATE
Receptie, camera bagaje, seif, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), internet in spatiile publice, lift.
Dupa o zi petrecuta la plaja, clientii pot savura o bautura in barul hotelului cu o capacitate de 30 locuri ce asigura moment de destindere si relaxare.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, minibar, TV, baie cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci de casa.

Camerele Dubla Premium au un spatiu generos si un design modern cu elemente elegante, de un rafinament aparte. Acestea sunt dotate pat matrimonial cu balcoane cu masute si scaune si o vedere frontala la mare.Camere de acest fel: 45 camere
Capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil
Camerele duble superioare sunt confortabile si au un design rafinat si elegant, nuantele echilibrate contribuind la relaxarea dumneavoastra. Acestea sunt dotate cu pat matrimonial, balcoane spatioase cu masute si scaune cu vedere la mare.

Apartament Premium ofera clientilor sai siguranta si confortul necesar petrecerii unor momente deosebite, remarcandu-se prin amploarea spatiului oferit si prin atmosfera desavarsita. Acestea sunt dispuse la parterul hotelului, dotate cu o camera dubla cu pat matrimonial, un living spatios cu canapea extensibila si dotari ultramoderne.Apartament in suprafata de 50m.
Capacitate maxima: 4 persoane

Apartamentul de lux (VIP) a fost creat imbinand intr-o maniera desavarsita arta bunului gust cu principiul confortului si buna-starii. Situat la ultimul etaj acesta are o terasa proprie de unde puteti admira impreuna cu partenerul dumneavoastra frumusetea fiecarei dimineti imbratisand un Rasarit de soare sau promisiunea unei meditatii superbe la Apus. Acestea sunt dotate cu o camera dubla cu pat matrimonial, un living spatios cu canapea extensibila, doua bai si dotari ultramoderne toate insumand conditiile ideale pentru petrecerea unor vacante memorabile.
Apartamentul de lux este situat la etajul 5 in suprafata de 90mp si terasa de 30 mp.
Capacitate maxima: 4 persoane.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie