Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA CORAL CM


Descriere



Asezat in Nordul statiunii, la numai 10 metrii de plaja, fostele Hoteluri Coral, Favorit si Paloma se transforma in Complex Paloma-Coral.
Se adreseaza atat familiior care adora sa fie cazate langa plaja cat si persoanelor tinere carora le place distractia, aflandu-ne in apropierea vestitelor Cluburi din Mamaia - Navodari.



Complexul Paloma-Coral dispune de 32 junior suite, 5 camere duble standard si 7 camere duble economy.


Camerele Junior Suite au o suprafata generoasa de 25 de metri patrati si compuse din doua camere. Living room cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Atmosfera calda a camerelor noastre este completata de accesul gratuit la high-speed internet wireless in camera, cat si in toata incinta complexului, TV LCD, instalatie climatizare, minibar. Baie privata: uscator de par, articole de toaleta gratuite, dus, si prosoape. Junior suite au doua bai, una cu toaleta si chiuveta si una cu cabina de dus.
Dotari: racitor, aer conditionat, balcon, birou, canale prin cablu, TV cu ecran plat, izolare fonica, garderoba sau dulap.




Camerele Double Economy au o suprafata de 12 de metri patrati si sunt dotate cu: racitor, aer conditionat, terasa in fata camerei, birou, canale prin cablu, TV cu ecran plat, izolare fonica, dulap, Baie proprie cu uscator de par, articole de toaleta gratuite, dus, si prosoape. Nu permite pat suplimentar.


Camerele Double Standard au vedere partiala sau totala la mare. Au o suprafata de 19 de metri patrati. Dotari identice cu cele de la camerele duble economy.


Micul dejun este se serveste in sistem continental.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.