Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

White Lagoon Beach Resort este situat pe coasta Mării Negre, la aproximativ 8 km de orașul Balchik și de orașul Kavarna. Stațiunea Albena se află la numai 15 km. Există un autobuz de transfer catre Balchik și Albena de două ori pe zi în timpul verii.

Facilitati generale

Complexul este compus din 3 cladiri langa mare (2 clasificate la 4* si una la 5*) ce ofera cazare in studio-uri/apartamente/duble deluxe, 2 cladiri in zona de parc (clasificate la 3*) ce ofera cazare in camere duble, restaurant principal, restaurant a la carte pe plaja, lobby bar, bar pe plaja, 2 piscine exterioare pentru adulti, 1 piscina exterioara pentru copii, loc de joaca pentru copii, minimarket, teren multifunctional (tenis si fotbal), sala de gimnastica, sala de fitness, scena pentru programe de animatie si concerte, Wi-Fi peste tot in complex.

Facilitati camere

Camerele duble(cladirea de 3*/zona de parc) au 12 mp, 2 paturi twin, TV satelit, aer conditionat, baie, balcon. Grad maxim de ocupare 2 adulti + 1 copil (se poate adauga pat extra pentru copil).

Studio-urile (cladirea de 4*) au 34mp si sunt dotate cu pat matrimonial, canapea in forma de L, TV LCD, aer conditionat, baie, seif, WiFi, chicineta, balcon sau terasa. Apartamentele cu 1 dormitor (cladirea de 4*) au 48 mp, living cu canapea si dormitor cu pat matrimonial, baie, paturi supraetajate pentru copii, chicineta, WiFi, aer conditionat, seif, telefon, balcon sau terasa. Apartamentele cu 2 dormitoare (cladirea de 4*) au 97 mp, dormitor cu living, chicineta, 1 dormitor cu pat matrimonial, 1 dormitor cu 2 paturi twin, baie, TV LCD, seif, aer conditionat, WiFi, 2 balcoane.

Camere duble deluxe(cladirea de 5*) au 36 mp (grad de ocupare 2+1/3) pat matrimonial, canapea extensibila, AC, minibar, smart TV, baie, seif, set pentru ceai/cafea.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie