Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Dotari generale: restaurant, parcare proprie contra cost, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, terasa, braserie, schimb valutar, magazin suveniruri, o sala de conferinta.

Dotari camere: Hotelul dispune de 223 camere duble si 9 garsoniere, dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus,balcon. Toate camerele au vedere la mare.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Meteor categoria 3 stele,in doua variante:pe baza de bonuri valorice (pentru toate mesele) si in variantele mic dejun bufet suedez si pensiune completa speciala(meniu fix).
Alte informatii: Este interzisa:
Utilizarea oricaror aparate electrice pentru prepararea hranei, incalzirea apei, a masinilor de gatit, etc.In momentul in care vor fi gasite in camera acestea vor fi ridicate neconditionat, chiar si fara anuntarea prealabila a turistilor si vor fi depozitate la receptie, urmand a fi reinmanate turistilor in ziua plecarii dupa predarea camerei.
Prepararea hranei in camera.
Pastrarea obiectelor de valoarea si valorilor in alte locuri decat in seiful de la receptie.
Primirea in camera a altor persoane decat cele declarate la receptie. In cazul in care vor fi gasite in camera persoane neanuntate la receptie aceastea vor fi evacuate neconditionat din hotel.
Depasirea orelor de vizita. Intervalul de vizita este: 08:00 22:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie