Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta

   Hotel Delta, Jupiter, Cod 905502, Jud Constanta, Jupiter Vezi locatia pe harta


Descriere

Servcii masa
Se acorda in restaurantele proprii in sistem cont valoric, mic dejun 20 lei/zi/pers, pranz 45 lei/zi/pers, cina 35 lei/zi/pers.
Facilitati copii: primul si al doilea copil intre 0-11,99 ani cazati in camera cu doi adulti platitori de cazare cu pensiune completa, beneficiaza de gratuitate 100% la cazare si pensiune completa meniu fix pentru copil; persoanele peste 12 ani achita loc intreg.
Facilitati pentru turisti
-intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
-intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotel California;
50 % discount pentru sezlonguri cu umbrela pe plaja Delta pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul, la receptia hotelului;
pe fiecare plaja turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori care va vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
in fiecare seara pentru dumneavoastra trupe live, trupe de dans si numere de magie pe scena Restaurantului Delta, unde sunteti invitati sa dansati si sa petreceti la maxim;
in fiecare seara muzica live intr-o ambianta romantica, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intima la Restaurant „Cucina Italiana”;
Clubul Copiilor – gratuit pentru turistii CoHotels
Casa cu Povesti – pe scena din Cupola instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.
Centrul de Balet si Dans – ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.
Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Magie – pentru toti copii pasionati de aventurile lui Harry Potter, un magician profesionist si asistentii sai vor sustine cursuri de initiere in acest univers fascinant.
Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels va fi amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.
Parcul copiilor – in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Plaja cu bar, terasa si grup sanitar cu dusuri, sezlong si umbrela.
Animatie si hostess pe intreaga durata a zilei.

Spatiul de plaja Hotel Delta este situat intr-unul din micile golfuri ale peninsulei Cap Aurora pe o intindere de cateva sute de metri cu nisip fin, care se acceseaza coborand direct din hotel si care reuneste toate elementele unei vacante de poveste: marea ispititoare, soarele arzator, umbreluta ocrotitoare, sezlongul confortabil, cocktailuri speciale (oferite direct la sezlong de la barul cu terasa care deserveste plaja), spectacole live, jocuri si concursuri.

La toate acestea se adauga oferta scolii de scafandri care functioneaza aici si propune scufundari de agrement sau cursuri certificate prin brevet de scafandru recunoscut internatonal.

Sporturi si servicii de agrement disponibile in Jupiter si imprejurimi:

scufundari de agrement
ski nautic
ski jet
parapanta
banana
salupa
tenis de camp si de masa
fotbal
volei de plaja
reflexoterapie
kinetoterapie
aquagym
bowling
minigolf
ATV
masaj
echitatie
ciclism

Descriere camere:
Camerele sunt dotate cu: frigo-bar, aer conditionat reglabil individual, televiziune prin cablu, telefon direct/ international,room service (serviciu cu plata), baie proprie cu dus si balcoane mobilate cu vedere la mare sau gradina.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de: 330 de camere (190 camere cu pat dublu, 135 camere cu doua paturi si 5 apartamente), serviciu receptie permanent, transport bagaje, informatii turistice, rezervari bilete, schimb valutar, rezervari taxi, rent-a-car, rezervari excursii, depozit valori la receptie, room service (serviciu cu plata), serviciu de secretariat (serviciu cu plata), asistenta medicala (serviciu cu plata), acces internet (serviciu cu plata), parcare pazita 24 h (serviciu cu plata), baby land, baby sitting, 5 sali de conferinta dotate cu aer conditionat si au capacitate intre 40 si 250 locuri, restaurant cu o capacitate de pana la 400 locuri in interior si 250 locuri pe terasa, pizzerie, piano-bar, beach-club.

Indicatii auto:
Autostrada A2-Bucuresti-Constanta
DN 39- Constanta - Mangalia - indicator stanga - Jupiter

Atractii turistice:
-Herghelia Mangalia
- Pestera Limanu
- Moscheea Esmahan Sultan
- Cetatea Histria
- Muzeul de Arheologie Callatis

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Aer conditionat/ventiloconvector
Sala de conferinte
Terasa
Parcare contra cost
Internet prin cablu contra cost
Camere nefumatori
Loc de joaca pentru copii
Frigider in camera
Facilitati organizare evenimente festive
Babysitting/Servicii pentru copii
Plata prin card
Aqua park
Teren de tenis
Teren de golf

Locatie