Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX CHEILE GRADISTEI FUNDATA -PIATRA CRAIULUI/ BUCEGI


Descriere

“Un peisaj de poveste”. Aceasta este, de obicei, prima replică a oaspeților noștri care ajung în Resortul Fundata și admiră priveliștea Munților Piatra Craiului și a Bucegilor impunători. Resortul este situat la 35 km de Brașov și 5 km de stațiunea Moieciu și oferă 224 de camere duble, apartamente, garsoniere și camere triple. Accesul se face doar prin Cheile Grădiștei Moieciu, pe un drum privat.

Acest complex se află la doar 500 de metri de pârtiile de schi din Fundata și pune la dispoziție restaurant, bar și centru spa. Camerele au balcon cu vedere la Munții Bucegi și Piatra Craiului.

Toate camerele Complexului Cheile Gradistei Fundata oferă minibar și TV LCD. Baia este dotată cu articole de toaletă și uscător de păr.
Oaspeții beneficiază de acces gratuit la facilitățile de spa ale Complexului Cheile Gradistei Fundata, cum ar fi piscină interioară, cadă cu hidromasaj și o gamă de saune. Puteți opta pentru o gamă de masaje și terapii spa.
Restaurantul servește mâncăruri românești. La bar, oaspeții pot juca biliard și tenis de masă. Accesul la internet WiFi este gratuit în toată proprietatea și zonele publice.
Complexul se află la doar 5 km de Moieciu. Brașov este la aproximativ 35 km.

Descriere camere:
Camere dotate cu minibar , TV , uscator de par , baie .
Camere twin, matrimoniale și un apartament extrem de spațios, la 40 de metri de Restaurantul Cheile Grădiștei Fundata, cu o priveliște memorabilă. În Hotel Piatra Craiului îți punem la dispoziție 9 camere duble matrimoniale, 29 camere duble twin și 1 apartament situat la ultimul etaj.

Descriere facilitati:
In complex Cheile Gradistei Fundata va oferim urmatoarele servicii de agrement:
 Centrul spa( piscina, jacuzzi, sauna uscata si umeda): 50 lei / adult/ zi; 25 lei/ zi/ copil – in incinta hotelulul Bucegi;
 Masaj de relaxare : 100 lei sedinta, Maseur: Kinga Szavuy;
 Teren multifunctional : tenis, baschet(streetball), handbal, fotbal: 20 lei/ora;
 Racheta tenis: 12,50 lei/racheta/ora;
 Teren de fotbal 40m x 20m - gazon artificial: 150 lei/ora;
 Biciclete: 90 lei/ zi sau 50 lei ½ zi;
 Park Aventura – 30 lei/adult/traseu; 20 lei/copil 7-14 ani/traseu; 15 lei/copil 4-7 ani (parc separat)/traseu;
 panou de catarare - 15 lei/persoana;
 Tour off road cu masini Suzuki Jimny sau Land Rover: 390 lei + TVA/masina/tur intre 2 si 2 ½ ore ( intr-o masina pot merge 4 sau 5 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica)
 Drumetii: de la 35 Euro/grup 11-15 pers, 50 Euro/grup 16-20 pers, 60 Euro/grup 20 persoane, peste 20 persoane 3 Euro/persoana, traseu ½ zi 3 - 6 ore;
 Airsoft: 70 lei/ persoana si include: arma + ochelari protectie + 1000 bile sau 50 de lei/persoana si include arma + ochelari protectie + 500 bile;
 Pub: in incinta restaurantului la etajul II;
 Ø Biliard : 20 lei/ora, tenis de masa: 15 lei/ora, minifotbal:15 lei/ora;
 abonament teleschi: 50 lei/ adult/ zi si 40 lei/copil/ zi;
 inchiriere echipament ski: 50 lei/ adult/ zi si 40 lei/copil/ zi;
 Sala de fitness – gratuita, situata la parterul hotelulul Sport;
· Loc de joaca pentru copii – gratuit;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Minibar
Baie proprie
Sala de conferinte
Terasa
Zona receptie
Sauna
Masaj
Piscina acoperita
Uscator de par in camera
Baie in camera
Facilitati organizare evenimente festive
Teren de tenis