Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Marina Royal Palace 5* este principalul hotel din resortul Duni Royal Resort. Facilitati: aerobic, fitness, lecţii de dans, tenis de câmp (10 terenuri de tenis), tenis de masă, centrul de închiriere biciclete, centrul de trageri cu arcul, polo, volei pe plajă, fotbal pe plajă, darts, animaţie (există un amfiteatru cu o capacitate de 1600 de locuri, discotecă, acces la piscine, Jacuzzi, saună, hotelul ofera strict oaspeţilor săi anumite facilităţi precum: acces la piscina interioară (încalzită în mai şi octombrie), baie cu aburi, room service, masa şi fier de calcat la cerere.

Atuurile: Conditii de cazare de top, multe posibilitati de divertisment, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Descriere camere:
Toate camerele au aer condiţionat centralizat/încalzire, satelit Tv, telefon direct, frigider, seif , baie proprie, uscător de păr, balcon sau terasă.

Descriere facilitati:
Cele 311 camere ale hotelului sunt structurate în 214 camere standard, 43 junior suite şi 54 de suite, cu vedere la mare sau la grădina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
Seif in camera
TV in camera
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Internet wireless gratuit
Terasa
SPA
Telefon
Zona receptie
Piscina acoperita
Parcare contra cost

Locatie