Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Situat aproape de centrul orasului Cluj-Napoca la 600 de metri de Cluj Arena, Hotelul Cristal ofera cazare cu terasa, parcare privata gratuita si un restaurant. Acest hotel de 3 stele ofera spatiu de depozitare a bagajelor, receptie de 24 de ore, transferuri de la aeroport si WiFi gratuit.

DESCRIERE CAMERE
Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, o zona de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif si o baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite si un uscator de par. Toate unitatile includ un birou.
Tipuri de camere:
Camere duble: cu pat matrimonial sau 2 paturi: camerele au baie cu dus.
Suite: sunt ideale pentru persoanele care cauta spatiu suplimentar si confort. Camerele noastre de tip suita ofera o zona spatioasa pentru 4 persoane. Suitele dispun de un pat dublu, o canapea extensibila (in aceeasi camera), o baie cu cada si toate facilitatile pentru un sejur confortabil.
Apartamente: au o capacitate de 4 persoane, cu un pat dublu, o canapea extensibila (in camera separata), o baie cu cada si toate facilitatile de care aveti nevoie pentru un sejur confortabil.

SERVICII DE MASA
Micul dejun este disponibil zilnic si include optiuni bufet, continentale si italiene. Restaurantul este disponibil si pentru pranz sau cina a la carte, avand un specific italian.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie