Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Belvedere este situat central, pe dealul Cetatuia, in mijlocul parcului cu acelasi nume - o zona linistita ce ofera privelisti panoramice asupra orasului Cluj - Napoca.

FACILITATI UNITATE
Servicii oferite la cazare incluse in tarif: mic dejun, parcare proprie in aer liber; piscina acoperita, sauna, sala fitness, cardio si cycling in cadrul Centrului de Fitness WORLD CLASS.
Alte facilitati contra cost: parcare subterana, spalatorie.

DESCRIERE CAMERE
Cazare: 156 camere twin, matrimoniale si apartamente.
Dotari camere: aer conditionat, internet wireless, televizor, cablu TV, telefon, minibar, baie cu cada, uscator de par.

SERVICII DE MASA
Restaurant bar: 3 saloane restaurant (Salon Rosu, Salon Madrigal si Salon Cristal) cu 270 de locuri, bar de zi cu 30 locuri si terasa acoperita cu 40 locuri.

FACILITATI EVENIMENTE:
Sala de conferinta: 2 sali a cate 50 de locuri in aranjament teatru (Salon Verde si Salon Galben), 1 sala cu 150 de locuri in aranjament teatru (Salon Miorita) si 1 sala cu 250 de locuri in aranjament teatru (Salonul Madrigal se poate transforma si in sala de conferinta); toate salile sunt dotate cu: videoproiector, sonorizare, flipchart, ecran si acces internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie