Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL WOLF 2


Descriere

RO Complexul Wolf este situat la 1.5 km de Castelul Bran.

Complexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel, Hotel WOLF 2**** care se adauga Hotelului Wolf 1 ***.
Hotelul, finalizat in 2009, dupa un an de munca asidua, chiar daca ocupa o suprafata de peste 6000mp si este structurat pe 5 nivele, creeaza o destinatie ideala atat pentru escapadele de sfarsit de saptamana cat si pentru intalniri de afaceri importante prin imbinarea stilului modern cu cel clasic si al luxului cu rafinamentul.

Descriere facilitati:
sala de bowlling, biliard, paint-ball, la cerere se pot organiza plimbari cu ATV-uri, sanii sau carute trase de cai, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), petreceri pentru copii cu clovni si face-painting, teatru de papusi/proiectie film pentru copii, tiroliana, panou de alpinism, tenis de picior, tir cu arcul, cursuri de inot/aqua-gym/concurs polo, foc de tabara cu muzica folk/vin fiert, dansuri populare romanesti/grecesti/Latino, parada mascotelor.
Check-in incepand cu ora: 15:00 ;check-out pana la ora: 12:00.
Animale de comanie permise contra unei taxe. Carnet de sanatate obligatoriu.

Servicii masa:
RO - se acorda in unitatea restaurant Taverna Lupilor, categoria 4 stele, mic dejun bufet/a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
SPA
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Free wireless internet
Laundry
Ironing service
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Tennis court
Bar
Minibar
Pets allowed
Room service
Beauty salon

Locatie