Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Baile Govora este una dintre cele mai bogate statiuni balneare in ape iodurate si bromurate din Europa, iodul si bromul fiind de origine organica. Profilul statiunii este respirator si reumatismal.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Belvedere are o capacitate de 76 locuride cazare, restaurant cu o capacitate de 94 locuri, terasa de 64 locuri, bar de zi cu 20 locuri, lift, parcare, parc propriu, foisor. baza de tratament, centru de sanatate.
Sala de conferinta ofera 80 locuri si este dotata cu aparatura moderna, ecran, videoproiector, acces internet etc.
FACILITATI UNITATE
Baza de refacere a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare.
Bazade tratament dispune de cabinete pentru aerosoli, sauna, masaj, bazin de recuperare.
Tipuri de proceduri: bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, bai cu bioxid de carbon, impachetari cu namol cald, pneumoterapie, aerosoli, masaj, masaj subacval, cure interne cu apa minerala. Inhaloterapie, electroterapie, termoterapie, hidrotermoterapia, crenoterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie si masaj.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicalein sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
DESCRIERE CAMERE
38 de camere repartizate in 4 apartamente, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat dublu dotate cu masuta de cafea, fotolii, televizor, internet gratuit wireless sau prin cablu, telefon, minibar, articole de toaleta, prosoape, halate, cabina de dus sau cada si uscator de par.
Apartamentul este compus din living si dormitor, canapea extensibila in living.
ATRACTII TURISTICE
Manastirea Horezu si Polovragi, Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culeledela Maldarasti (colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont.
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinta ofera 80 locuri si este dotata cu aparatura moderna, ecran, videoproiector, acces internet etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie