Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VINCCI LA PLANTACION DEL SUR


Descriere

Hotelul este localizat pe Coasta Adeje la 20 de minute de mers cu masina fata da Aeroportul Reina Sofia si la 500 de metru de la plaja Duque.

Localizare

  Hotelul Vincci La Plantacion del Sur este situat in zona Costa Adeje, insula Tenerife. Superba plaja Duque se afla la o plimbare de doar 4 minute, unde există şi un centru de fitness. Cel mai apropiat aeroport este Reina Sofia la o distanta de 20 minute de mers cu masina.

In apropierea hotelului se gasesc cateva restaurante dupa cum urmeaza: El Pescador (520 m), Cada Luis (3,2 km), El Calvario (3,5 km), La Casucha (3,7 km), La Herrería del Espinal (4,1 km).

Printre cele mai apropiate si cunoscute puncte de atractie se afla si Plaza del Duque Shopping Centre (400 m), Gran Sur Shopping Centre (1,5 km), La Pinta Beach (1,7 km), San Eugenio Shopping Centre (2km), Aqualand (2,1 km), Parcul Siam (2,9 km), Golf Las Americas (3,9 km), Safari Shopping Centre (4,4 km), Chayofa (5 km).

Facilitati hotel

  Hotelul este construit in stil colonial si dispune de 5 piscine inconjurate de terase si gradini, internet Wi-Fi de mare viteza gratuit in tot hotelul, restaurant tip bufet – cu showuri de gatit, restaurant traditional a la carte Canary Gourmet, restaurant La Jaima cu specific Mediteranian, 2 baruri, servicii medicale, recepție 24 de ore, parcare privata gratuit, internet corner, sala de gimanstica (yoga, pilates, fit-ball, body – forming ) echipa de animatori, lift, cada cu hidromasaj, baie turceasca/ baie de aburi, piscina in aer liber, room service, serviciu de transfer (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,

Restaurantul oferă preparate creative din bucătăria insulelor Canare, utilizând ingrediente locale. Micul dejun oferit de hotel include produse fără gluten. Este disponibil şi un bar.

Acest hotel de pe Costa Adeje oferă un centru SPA – Nammu de lux cu circuite termale şi vedere frumoasă la Oceanul Atlantic. De asemenea, sunt disponibile masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Personalul hotelul poate asigura servicii de închiriere auto şi de biciclete.

Facilitati camere

  Camerele sunt confortabile si bine echipate si au in dotare aer conditionat, baie cu cada cu hidromasaj şi cadă separată, halate de baie, uscator de par, oglinda cosmetica, televizor interactiv cu ecran plat, telefon, conexiune internet, minibar, seif.

 

Activitati/Divertisment

In incinta hotelului oaspetii au la dispozitie bibliotecă, inchirieri biciclete (cost suplimentar), biliard, cameră de jocuri, animatori, iar dopii se pot distra pe terenul de joaca special amenajat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie