Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARQUE VACACIONAL EDEN


Descriere

Descriere: Un hotel recomandat pentru pozitionarea sa in zona linistita din Puerto de la Cruz, gradinile superbe si serviciile de calitate.
Localizare: Hotelul se afla pe un deal la aproximativ 1,7 km de plaja (aproximativ 25 minute de mers pe jos sau 5 minute cu masina) si la 3,1 km de gradina zoologica.
Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de 4 piscine dintre care una pentru nudisti si una pentru copii, servicii de masaj si sauna, dar si alte servicii destinate relaxarii. Totodata in lista de facilitati ale hotelului se incadreaza si restaurantul, barul, activitatile pentru copii si terenul de tenis. Serviciu gratuit de transfer (la cerere) catre centrul orasului Puerto de la Cruz si retur, cu exceptia zilelor de duminica si dupa amiezelor de sambata.
Dotari camere: Camerele sunt proaspat renovate si sunt dotate cu chicineta, TV, seif (contra cost), telefon, balcon. Accesul la Wi-Fi in camere se face contra cost (aprox 3 euro/zi sau 18 euro/7 zile).
Site: http://www.parquevacacionaleden.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.