Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR LAS DALIAS


Descriere

Localizare: locatie excelenta in Playa del Bobo, la doar 500 metri de plajele curate din Costa Adeje. Langa hotel se afla si un aquaparc si de semenea magazine, restaurante, baruri. Este un complex destinat atat familiilor dar si cuplurilor.
Dotari camere: hotelul dispune de 404 camere spatioase si primitoare, toate complet mobilate cu tot ce ai nevoie pentru vacanta pe insula Tenerife. Toate camerele sunt dotate cu telefon, televiziune prin satelit, aer conditionat, mini-bar, seif (contra cost), baie mare cu dus si uscator de par.
Facilitati hotel: dispune de restaurante, baruri, bar la piscina, doua piscine pentru adulti si una pentru copii, terasa, sezlonguri cu saltele si umbrele, prosoape (contra unui depozit), magazine, coafor, sala de conferinta, mini club, Internet cafe, programe de divertisment pentru adulti si copii, tenis de masa, darts, volei (gratuit), biliard, tenis si squash (contra cost), scufundari.
Facilitati pentru copii: piscina si miniclub
Plaja: plaja este publica cu nisip si se afla la 500 metri. Pe plaja publica umbrelutele si sezlongurile sunt contra cost.
Pagina web: http://www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-las-dalias

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie