Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 CONQUISTADOR

   Playa De Las Americas


Descriere

Descriere HOTEL H10 CONQUISTADOR:
Un resort amplasat pe promenada din Playa de las Americas, recent renovat si cu un design modern. Un hotel cu aprecieri pozitive, fiind printre cele mai cautate hoteluri din Playa de las Americas.
Localizare HOTEL H10 CONQUISTADOR:
Hotelul se afla situat in Playa de las Americas, in zona de promenada, la aproximativ 5 minute de mers pe jos fata de plaja si 18 km de aeroportul Tenerife Sud.
Dotari camere:
La HOTEL H10 CONQUISTADOR camerele sunt luminoase si au un design modern. Dotarile standard includ: acces internet WiFi, mini bar (la cerere, contra cost), uscator de par, seif (contra cost), aer conditionat, televizor, balcon/terasa.
FACILITATI HOTEL H10 CONQUISTADOR:
Hotelul ofera acces WiFi gratuit, o piscina mare in stil laguna, un centru spa cu bai turcesti, sauna si piscina cu hirodmasaj, Jacuzzi, sala de relaxare, 4 restaurante (restaurant japonez Sakura Teppanyaki , restaurant american Steak House, restaurantul principal Tajinaste, restaurant Italian La Vita e Bella), o cafenea, un bar. De asemenea, exista un centru fitness, terenuri de tenis, centru de pilates.
Facilitati pentru copii: mini club cu loc de joaca si piscina pentru copii, mini disco, club pentru adolescenti cu Wii si PlayStation.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://www.h10hotels.com
Clasificare agentie: 4*superior

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.