Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN GARDEN RESORT

   Playa De Las Americas


Descriere

Descriere: Hotelul este construit in stilul specific Insulelor Canare, in mijlocul unor gradini tropicale. Un hotel recomandat pentru relaxare si serviciile de calitate.
Localizare: in zona Los Cristianos - Playa de las Americas, la aproximativ 1 km de parcul acvatic Siam Park si la aproximativ 20 minute de mers pe jos de plaja
Dotari camere: Apartamentele sunt moderne, fiind dotate cu ventilator de tavan, facilitati pentru prepararea cafelei, uscator de par, telefon, televizor, bucatarie cu toaster si cuptor cu microunde, living si terasa/balcon.
Facilitati hotel: Oaspetii hotelului au puse la dispozitie: o piscina pentru adulti si una pentru copii, terasa, solar, gradini tropicale, locuri de joaca pentru copii, animatie pe timpul zilei, spectacole, bufet si restaurant a la carte, centru spa, o sala de sport, bai turcesti. Totodata, la dispozitia acestora este pus un teren de golf. Accesul la Wi-Fi este gratuit.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Site:https://en.greengardenresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.