Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA PRINCESS


Descriere

In centrul statiunii Costa Adeje, hotelul Bahia Princess se ridică impunător si maiestuos spre cerul albastru. Acest hotel de 4 stele este ideal pentru cei care nu doresc să aibă numai restaurante, centre comerciale și baruri în imediata apropiere, ci o plajă. Playa de Fanabe se afla la numai 250 de metri de Bahía Princess. Oferta pentru LUNA DE MIERE: up grade la camera superioara (in limita disponibilitatii), 1 cos cu fructe si o sticla cu vin la sosire.

Localizare:

Hotelul Bahia Princess este situat in Costa Adeje la 250 de metri de plaja. La o aruncatura de bat se afla parcurile acvatice Siam Park (la 1.5 km) si Aqualand (la 1 km). Aeroportul Reina Sofia se afla la 20 de km distanta.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă un 4 piscine exterioare, dintre care una pentru copii, restaurant, wi-fi gratuit in tot hotelul, program de divertisment, o gama variata de sporturi precum: aerobic in apa, tras cu arcul, darts, serviciu de rent a car, receptie disponibila non-stop.

Facilitati camere:

Camerele hotelului oferă aer conditionat, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.