Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Savoy Sharm


Descriere

"Localizare: situat pe teritoriul Parcului National acvatic Ras Mohamed, paradisul de scufundari si snorkelling, in apropiere de Naama Bay, la 10 minute de oras, pe malul marii. Facilitati camere: Camerele moderne si elegante sunt dotate cu aer conditionat, baie,uscator de par, radio, tv satelit, telefon, seif si minibar, balcon sau terasa cu vedere spre gradina. Facilitatile hotelului: restaurant bufet, restaurante á la carte, restaurant cu specific italian, snack-bar, shisha-bar, lobby-bar, beach-bar, pool-bar, cocktail-bar, baruri de zi si de noapte, cafenea, centru de conferinte, supraveghere copii, asistenta medicala, florarie,centru shopping, inchiriere auto, curse de autobuz spre aeroport si spre Naama Bay, spalatorie, inchiriere seif, room service, servicii bancare, salon de frumusete. Sport si agrement: Centru fitness, 2 terenuri de tenis, sufundari, sala de jocuri, masa de tenis, darts, parasailing, windsurfing, water ski, canoe, la 5 km de hotel puteti gasi un teren profesional de golf. Piscina:Hotelul dispune de 5 piscine, piscine principal fiind construita pe 3 nivele. Facilitati pentru copii: kids club, loc special amenajat pentru cei mici pe plaja, piscina, teren de joaca, camera de jocuri. Plaja: Hotelul dispune de plaja proprie.

Localizare

situat pe teritoriul Parcului National acvatic Ras Mohamed, paradisul de scufundari si snorkelling, in apropiere de Naama Bay, la 10 minute de oras, pe malul marii. 

Facilitati Hotel

 restaurant bufet, restaurante á la carte, restaurant cu specific italian, snack-bar, shisha-bar, lobby-bar, beach-bar, pool-bar, cocktail-bar, baruri de zi si de noapte, cafenea, centru de conferinte, supraveghere copii, asistenta medicala, florarie,centru shopping, inchiriere auto, curse de autobuz spre aeroport si spre Naama Bay, spalatorie, inchiriere seif, room service, servicii bancare, salon de frumusete.
Sport si agrement: Centru fitness, 2 terenuri de tenis, sufundari, sala de jocuri, masa de tenis, darts, parasailing, windsurfing, water ski, canoe, la 5 km de hotel puteti gasi un teren profesional de golf.   
Piscina:Hotelul dispune de 5 piscine, piscine principal fiind construita pe  3 nivele.     
Facilitati pentru copii: kids club, loc special amenajat pentru cei mici pe plaja, piscina, teren de joaca, camera de jocuri.
Plaja:  Hotelul dispune de plaja proprie.

Facilitati Camere

 Camerele moderne si elegante sunt dotate cu aer conditionat, baie,uscator de par, radio, tv satelit, telefon, seif si minibar, balcon sau terasa cu vedere spre gradina.               

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Piscina exterioara
Fitness
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Recepție 24h