Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Resort


Descriere

Descriere: Movenpick Resort este locul petrecerii unei vacante ideale sau a unei calatorii de afaceri tot timpul anului. Situat in statiunea Naama Bay, hotelul are acces direct la toate atractiile zonei: cazino, cluburi de noapte, teren de golf, centru de scufundari, snorkelling si windsurfing, safari in desert, calarit camile etc.

Localizare: Movenpick Resort este localizat la aproximativ 500 m de Golful Naama Bay si la aproximativ 10 km de centrul orasului si aeroport.

Plaja: Movenpick Resort este inconjurat de 5 plaje proprii cu acces direct la minunile lumii subacvatice. Exista sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor nautice si a scufundarilor.

Dotari camere: Movenpick Resort dispune de 298 de camere si 4 vile moderne si spatioase, decorate in stil arab, dotate cu wi-fi, aer conditionat, telefon, TV satelit, telefon, mini bar, facilitati pentru pregatit cafea si ceai, seif, baie cu uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Movenpick Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi, magazine, sala de conferinte, facilitati pentru organizat nunti si diverse evenimente, parcare, 4 restaurante, 4 baruri, cafenea, 5 piscine, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, centru Spa, gym, sala fitness, tratamente corporale, sauna, jacuzzi, volei de plaja, 4 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, darts.

Facilitati pentru copii: Movenpick Resort ofera copiilor piscina, loc de joaca, club cu activitati in zonele exterioare si interioare ale hotelului, serviciu de babysitting (la cerere, cu plata).

Pagina web: https://www.movenpick.com/en/africa/egypt/sharm-el-sheikh/resort-sharm-el-sheikh/overview/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie