Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental Plaza Beach Resort And Aqua Park


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh, la câțiva metri de plajă. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături.

Dotări

Într-o clădire principală cu 4 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje, clienții vor găsi 338 de camere single și 260 de camere duble. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În unul din cele 5 bazine cu apă dulce parțial încălzite din zona exterioară clienții pot găsi echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. Există o zonă de scăldat specială pentru cei mici. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Datorită unor sporturi ca windsurfing, plimbări cu banana și scufundări subacvatice, locul de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie