Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Sea Waterworld Resort


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află într-o zonă animată, chiar pe malul mării, direct în Sharm el-Sheikh. De aici, turiști de la plajă și familii pot începe foarte ușor un tur de explorare pentru a cunoaște mai bine locul unde-și petrec vacanța. Până la aeroportul Sharm El Sheik (SSH) sunt aproximativ 14 km.

Dotări

Resortul oferă 376 de camere și dispune de lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Bicicliștii au la dispoziție locuri de parcare pentru biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat „King size” sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu o cadă stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. O terasă însorită invită la zăbovit. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de volei de plajă și baschet. Contra cost se oferă tenis. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Complexul propune multe oferte de divertisment, printre care un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: 4 restaurante, o cafenea și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la cină). La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie