Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Sea Sensatori Resort


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din clasa lux, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul orașului Sharm el-Sheikh, chiar pe malul mării. Aeroportul Sharm El Sheik (SSH) este la aproximativ 4 km.

Dotări

Resortul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 nivele cu un lift și 470 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Și vederea spre mare creează o ambianță plăcută în multe spații de cazare. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit și WiFi. În băi există un duș. Clienților li se oferă articole de cosmetică ca serviciu special. Se oferă spre rezervare 5 camere adaptate pentru scaun rulant. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 111 camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 6 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu volei de plajă și baschet, precum și cu plată - tenis și tir cu arcul. Datorită unor sporturi ca kitesurfing, și, contra cost, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. În complex se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 5 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, feluri de mâncare vegetariene și mâncare halal. Pentru cei mici este disponibilă mâncare pentru bebeluși. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie