Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Gardens Aquapark


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află in centrul stațiunii Nabq, la aproximativ 400 de m de plajă. In apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături. Aeroportul Sharm El Sheik (SSH) este la aproximativ 5 km.

Dotări

Clienții pot petrece noaptea in 180 de camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de o serie de comodități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Pe langă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea complexului de vacanță. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru asistență in afaceri se oferă un proiector.

Locul de cazare

In camere există o sufragerie și o baie; sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, canale prin satelit, un ceas deșteptător și WiFi. In baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. In zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse in resortul garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă și volei. Clienții pot practica diverse sporturi de apă, printre care snorkelling și aerobic in apă. Contra cost se oferă scufundări subacvatice. O sală de fitness, un joc de darts și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. In complex se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. La micul dejun, pranz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mancăruri din lista de bucate după propriul gust (la cină). La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice, mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Resortul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie