Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Club Resort


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă cu toate facilitățile clasei lux, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh, la cam 700 de m de plaja cu nisip a hotelului. Aeroportul Sharm El Sheik (SSH) este la aproximativ 5 km.

Dotări

Resortul cu aer condiționat oferă 374 de camere ce se află atat intr-o clădire principlă cu 1-etaje cat și in 9 clădiri auxiliare. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Complexul oferă o serie de comodități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

In camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Și vederea spre mare creează o ambianță plăcută in multe spații de cazare. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție 3 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Resortul oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj (contra cost) ii vor aduce in cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă și baschet. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, complexul de vacanță ii atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. In resortul cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. Locul de cazare propune diverse oferte in zona de relaxare, printre care o baie de aburi, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase in cele 3 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice, feluri de mancare vegetariene și mancare halal. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie