Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL BEACH RESORT MONTAZAH (THE VIEW)-Adults only


Descriere

Coral Beach Resort Montazah este un complex all-inclusive de 4 stele, situat in golful Ras Nosrani din Sharm El Sheikh. Proprietatea este compusă din doua cladiri: una pe plaja si una in a doua linie, situata la aproximativ sapte minute de mers pe jos pana la plaja. Bine 7.3 Booking.com

Localizare

Situat la 5 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 20 km de Naama Bay si la 28 km de orasul vechi, in cartierul Ras Nasrani (Montazah).

 

Facilitati hotel

Complexul dispune de urmatoarele servicii si facilitati: doua restaurante cu specific international si mediteraneean (unul dintre ele a la carte), cafenea, trei baruri, doua piscine exterioare (neincalzite), centru spa (sauna, baie de abur, masaj contra cost), activitati sportive (volei pe plaja, sala de fitness, teren de tenis).  In zona de plaja se pot organiza activitati nautice precum scufundari si snorkelling.
Internet wireless disponibil in unele zone publice.

 

Facilitati camere

Complexul dispune de camere echipate cu aer conditionat, televizor, minibar, seif, baie cu cada sau dus. Camerele au balcon sau terasa, cu vedere spre Marea Rosie, piscina sau gradina.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.