Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Club Resort


Descriere

Descriere: Charmillion Gardens este un hotel de 5 stele deschis in anul 2010 in zona Nabq Bay, Sharm El Sheikh.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Sharm El Sheikh, in zona protejata Nabq Bay cu access la plaja privata de nisip. Aeroportul International Sharm este localizat la doar 5 km.

Facilitati: restaurant principal de tip bufet; alte doua restaurante de tip a la carte; 6 baruri; banca; asistenta medicala, internet, servicii de taximetrie; bus gratuit spre Naama Bay; magazine; piscina; serviciu de curatatorie; acces la plaja cu un centru de diving, sala de fitness, sauna, spa, baie turceasca, salon de infrumusetare; piscina, loc de joaca pentru copii; teren de tenis, teren de minifotbal, teren de volei, masa de tenis, masa de billiard; facilitati pentru persoanele cu dizabilitati; parcare.

Dotari camere: hotelul dispune de 374 camere dotate cu aer conditionat, TV LCD, mini frigider, seif, aparat de cafea si ceai, telefon, internet contra cost, balcon sau terasa.

Web:http://www.charmillionclubresort.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din
hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul
sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate
asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie