Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARMILLION CLUB RESORT


Descriere

Hotelul are vedere catre Insula Tiran si o plaja care se intinde pe cca 700 m lungime, fiind astfel unul dintre cele mai cautate din zona Nabq. Foarte bine 8.5 Booking.com

Localizare

Charmillion Club Resort este situat ideal pe plaja de corali din Golful Nabq, la doar 5 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh. Naama Bay se afla la cca 20 km distanta.

 

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara:  restaurante (unul principal – bufet pentru all inclusive, unul cu specific frantuzesc si unul cu bucatarie axata pe peste/fructe de mare), baruri, centru SPA, loc de joaca pentru copii, shuttle bus catre Golful Naama (de 2 ori pe zi), piscine incalzite pe timpul iernii.  Activitati sportive disponibile: fitness, tenis de camp, fotbal (teren de minifotbal), volei, tenis de masa. Internet wireless disponibil gratuit in unele zonele publice.

 

Facilitati camere

Camerele au decor contemporan si mobilier colorat, fiind echipate standard cu terasa / balcon privat televizor, telefon, seif, aer conditionat, minibar, aparat de cafea/ceai si acces internet (contra cost).

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.