Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMPHORAS BLU HOTEL


Descriere

Hotelul are o plajă privată, o piscină mare în aer liber cu terasă cu șezlonguri și camere moderne cu balcoane cu vedere la grădini, piscină sau Marea Roșie. Bine 7.9 Booking.com

Localizare
Amphoras Blu se află la 18 km sud de Aeroportul Internațional și la 7 km de Golful Naama. De asemenea, se află la 4 km de centrul orașului.

Facilitati Hotel
Oaspeții de la Amphoras Blu pot face plajă pe terasa umbrită de palmier, pe malul mării sau pot face sport în timp ce joacă tenis.Există, de asemenea, o cadă cu hidromasaj, saună și sală de gimnastică pentru antrenamente. Restaurantul principal Amphoras Blu servește mâncăruri internaționale, bufete tematice și grătare orientale.

Facilitati Camere
Această proprietate are o plajă privată din față, o piscină mare în aer liber cu terasă cu șezlonguri, camere moderne cu balcoane cu vedere la grădini, piscină sau Marea Roșie.Camerele de la Amphoras Blu Resort au aer condiționat, minibar, TV cu canale internaționale și o baie spațioasă din marmură,cu uscător de păr și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.